Karpervakantiezoeker-Blog

Karpervakantiezoeker-Blog

Lac de Grosley 2010

VerslagenGeplaatst door karpervakantiezoeker vr, mei 17, 2013 10:05:38

Eind September 2010 hebben we een week op het "kleine" meer van Lac de Grosley (stek 21) doorgebracht. Een erg populair water waarvan de beste stekken ruim van te voren al geboekt worden.

Onze stek was zeer ruim en voorzien van een houten chalet wat erg handig is om je spullen op te bergen zodat je tent lekker opgeruimd blijft. Je kunt je auto achter de stek parkeren, ruimte genoeg.

Er zijn slechts twee stekken op het kleine meer waardoor je nooit last van andere vissers hebt.

De ontvangst was matig door een niet echt geinteresseerde Engelse bailiff maar dat maakt voor ons niet zoveel uit, we komen om te vissen toch?

De vangsten op het kleine meer liepen redelijk, paar mooie spiegels en een grote steur. Op het grote meer werd niet best gevangen deze week. Water ligt wel langs een spoorlijn waardoor de rust met grote regelmaat verstoord wordt door langsrijdende treinen.Tevens dien je er rekening meet te houden dat er behoorlijk wat rivierkreeften zitten die je hair doorbijten. Op het grote meer hadden ze hier minder last van, daar waren het de ratten die af en toe voor een piepende beetmelder zorgden.

Sanitaire voorzieningen zijn prima in orde. Schone toiletten en douches. Er is een oud schuurtje waarin ijskast, vriezer en magnetron staan wat o.i. wel aan vernieuwing toe is. Je kunt hier ook je batterijen opladen. Het is ook mogelijk om maaltijden te bestellen. Heb geen idee of dit nu nog op hetzelfde niveau staat als in 2010 maar volgens een paar vissers die een poging gewaagd hadden om hamburgers te bestellen was dit geen succes.

Wel degelijk een water waar ik nog eens terugkeer, ondanks dat alles niet perfekt is maar dan wel op het grote meer omdat daar de kans op de zwaardere vissen groter is dan op het kleine.

Ondertussen wel wat berichten gehoord dat bailiff vertrokken is en dat de Franse eigenaar er alles aan doet om iedereen het naar de zin te maken.

  • Reacties(0)//blog.karpervakantiezoeker.nl/#post1