Karpervakantiezoeker-Blog

Karpervakantiezoeker-Blog

Etang de Kingshaw 2010

VerslagenGeplaatst door karpervakantiezoeker vr, mei 17, 2013 10:06:27

In Juli 2010 wilde ik nog even een paar dagen vissen dus zocht ik iets niet al te ver weg. Zo kwam ik terecht op de website van Kingshaw wat zo'n 350 km. rijden was.

Na een erg vriendelijke ontvangst door Kevin en Sue moest ik de spullen naar mijn stek brengen. Gelukkig zijn hier trolleys voor beschikbaar omdat je de stekken niet met de auto kunt bereiken.

Het water is een rechthoekige grindput die op het eerste gezicht niet echt spannend lijkt maar door het grillige bodemverloop is er genoeg uit te puzzelen met peildobber of dieptemeter.

Het zal aan het extreem warme weer gelegen hebben maar in drie nachten kwam ik niet verder dan één spiegel en een brasem (waar er veel van zijn).

Eén kant van het meer heeft geen schaduw, iets om rekening mee te houden als het erg warm is. Er staat een groot chalet aan de waterkant waar een keurige badkamer in gebouwd is. Keukenblok met ijskast zijn ook aanwezig. Geen stroom. Om stromend water te krijgen voor de douche moet je aan de achterkant een aggregraat aanslingeren, werkt prima.

De eigenaren die in de buurt wonen zijn iedere dag aanwezig, je kan dan eventueel je bestelling voor brood of je accu's meegeven die dan de volgende dag bezorgd worden. Particles ook even bestellen, die worden dan voor je klaargemaakt.

Echt een leuk water, prima geschikt gezien de afstand om een korte visvakantie te houden. Is ook per nacht te boeken. Behulpzame eigenaren en er worden zeker wel mooie vissen gevangen als ik de foto's en het logboek inkijk.

  • Reacties(0)//blog.karpervakantiezoeker.nl/#post2