Karpervakantiezoeker-Blog

Karpervakantiezoeker-Blog

Etang Le Cheminel 2011

VerslagenGeplaatst door karpervakantiezoeker vr, mei 17, 2013 10:12:30

Afgelopen jaar eind September had ik nog even de mogelijkheid om hier naartoe te gaan. Werkelijk een schitterend water van ca. 8 ha. in een erg mooie omgeving.

Steve de Engelse eigenaar is een prima kerel met humor.

Ik arriveerde op maandagmorgen en zou tot zaterdag blijven. Alleen stek 1 was bezet door twee Hollandse jongens dus keuze genoeg aan stekken aangezien er 9 zijn. Met de auto doorgereden naar stek 8. Vanaf deze stek kun je ook prachtig tegen de lelievelden bij stek 9 aan vissen. Aangezien het meer langgerekt van vorm is en de stekken ver uit elkaar liggen had ik het idee het water voor mezelf te hebben.

Het water is niet erg diep (max. 1 meter) met een vlak bodemverloop. De meeste vissen zijn dan ook tegen de lelievelden aan gevangen. Er is een groot bestand dus iedereen kan er goed vangen echter de meeste vis is tussen de 16 en 24 pond met een paar uitschieters richting de 40 pond.

Sanitair ook hier prima in orde, houten chalet met douche, toilet en keukenblok. Voor je eten en drinken kun je de koelkasten bij Steve gebruiken.

Wat mij wel opviel is dat de zogenaamde dubbele stekken niet erg ruim zijn, met twee tenten en zes hengels lijkt het erg krap.

Zeker een aanrader als je als je een paar runs per dag en nacht wil hebben in een schitterende omgeving met alle rust.

  • Reacties(0)//blog.karpervakantiezoeker.nl/#post4