Karpervakantiezoeker-Blog

Karpervakantiezoeker-Blog

Windmill Lake 2013

VerslagenGeplaatst door karpervakantiezoeker vr, mei 17, 2013 10:16:48

Na een nachtelijke rit van ruim acht uur reden we om negen uur in de morgen het zo bekende domein van Anton en Diane op. Na de ontvangst met een bak koffie auto naar de stek rijdeen uitpakken. Al snel bleek dat door de enorme regenval van de laatste tijd het nog niet zo makkelijk was een goede plek voor de bivy te vinden op stek 1. Dit werd door Anton opgelost door mij de voortent aan te bieden van de caravan die permanent op stek 1 staat. Stek 3 en 4 hadden minder last van modder maar mijn vismaten hadden al eerder besloten om gebruik te maken van een caravan.

Gedurende de week werd het weer steeds beter wat resulteerde in de vangst van enkele mooie vissen. Helaas bleef het daarbij. De laatste dagen niets meer gevangen waardoor het slechts bij zes vissen gebleven is door drie vissers. Toch mag de week nog wel redelijk geslaagd worden genoemd omdat twee van ons hun persoonlijk record weer wat scherper hebben gezet door een 38 en een 40 ponder te vangen!

Op donderdagavond nog gebruik gemaakt van de maaltijdservice op Windmill Lake door een prima BBQ te hebben op het terras voor de "bistro".

Windmill lake blijft een hele mooie bestemming met perfecte service van Anton en Diane. De plannen zijn aanwezig om op alle stekken een blokhut (i.p.v. caravans) neer te zetten met eigen sanitaire voorzieningen tegen redelijke prijzen. Als dit allemaal doorgaat wordt dit water steeds meer een luxe/familie-bestemming.

Al met al een geslaagde week en we kijken al weer uit naar de eerste week van Juni wanneer we een bezoek gaan brengen aan het populaire Lac de Grosley.

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.